VISSZA

HÍREK

Kedves Szülők, Gyerekek!

 

 

 

A 8. ÉVFOLYAM FELVÉTELI ELJÁRÁSA IDŐRENDI SORRENDBEN

Oktatási Hivatal által kiadott táblázat...................... TOVÁBB OLVASOM

A Pályaválasztási Szülői Értekezlet anyaga...................... TOVÁBB OLVASOM

A NÉPMESE NAPJA

Szeptember 30-án a Népmese napján emlékezünk meg Benedek Elek születésnapjáról. Ezen a napon az iskola vezetői meséket olvastak fel a tanulóinknak, a gyermekek mesehősök bőrébe bújtak.

 

A DIGITÁLIS GYERMEKVÉDELMI STRATÉGIA INTÉZKEDÉSI TERVE

A Digitális Gyermekvédelmi Stratégia Intézkedési Terve VI/3. intézkedéséhez kapcsolódóan az Emberi Erőforrások Minisztériuma Szociálpolitikáért Felelős Helyettes Államtitkárság elkészített A magyar gyermekvédelmi rendszer működése az online környezetben történő gyermekveszélyeztetés tükrében című tájékoztató anyagot. A dokumentumot a Köznevelésért Felelős Helyettes Államtitkárság kérésére az Eszterházy Károly Egyetem Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet közzétette a Nemzeti Köznevelési Portálon. A tájékoztató innen letölthető PDF-formátumban, valamint megosztható a köznevelési intézmények honlapján.

A tájékoztató elérhető itt:
http://hirek.nkp.hu/cikk/a-magyar-gyermekvedelmi-rendszer-mukodese-az-online-kornyezetben-torteno-gyermekveszelyeztetes-tukreben

A tájékoztató letölthető innen:...................... TOVÁBB OLVASOM

 

SIMÁNDY JÓZSEF SZOBRÁNAK MEGKOSZORÚZÁSA

Szeptember 18-án Simándy József születésének évfordulójára emlékeztek az elsős évfolyam diákjai.

Szobránál koszorút helyeztek el, majd a híres énekes előadásában felvételről meghallgatták Erkel Ferenc Bánk bán című operájából a Hazám, hazám kezdetű áriát.

TANKÖNYVRENDELÉS

Tisztelt Szülő/Gondviselő!


A Magyar Kormány döntése alapján, a 2017. szeptember 01-én kezdődő tanévtől már több, mint 1 millió diák részesül ingyenes tankönyvellátásban. Az ingyenesség alanyi jogon jár minden általános iskolás, valamint a középiskolák első évfolyamán tanuló diáknak.

Szíves tájékoztatásul közöljük, hogy a gyermeke számára megrendelt tankönyveket az iskolába a Könyvtárellátó Nonprofit Kft. (KELLO), 2017. augusztus 31-ig kiszállítja.

További tankönyvigény esetén az iskolák szeptember 15-ig adhatnak le pótrendelést. A KELLO 2017. szeptember 25–től kezdi el kiszállítani a pótrendeléseket. A tanév folyamán van lehetőség iskolán keresztüli további tankönyvrendelésre 2018. április 30-ig.

Amennyiben a szülők nem az iskolán keresztül szeretnék megvásárolni gyermekük számára a tankönyveket, vagy egyéb tankönyvekre is szükség lenne, akkor a KELLO-nál többféle módon is lehetőség nyílik a kiadványok beszerzésére. A KELLO az év nagy részében fogadja és teljesíti a megrendeléseket webshop-on keresztül (webshop.kello.hu), valamint a Kódex Tankönyvcentrumban (1054 Budapest, Honvéd u. 5.). 

TANKÖNYVRENDELÉSSEL KAPCSOLATOS FELÜLET

A Kello kialakított a szülők részére egy online felületet a tankönyvrendeléssel kapcsolatban: www.szuloifelulet.kello.hu.

Itt ellenőrizhetik az adatokat, fizethetnek, jóváhagyhatják a tankönyvrendelést.

 

"SIMÁNDY JÓZSEF, A LEGEMLÉKEZETESEBB BÁNK BÁN..."


Névadónkról készült mű címe: Dallamfa.

Iskolánk tovább szépült.
A Kistarcsai Kulturális Egyesület jóvoltából főbejáratunknál került elhelyezésre
Szabó Kata keramikusművész szemet gyönyörködtető alkotása.

KUPAKGYŰJTÉS

Lap tetejére