Az első farsang a Simándy Iskolában

Mindannyian izgatottan vártuk az első simándys farsangi bált. Idén is komoly, több héten át tartó előkészítő munka után február 17-én tartottuk a felsős rendezvényt. Az összevonás után, már az első tantestületi értekezleten elhatároztuk, hogy a szép hagyományokat folytatjuk. Nem gondolták ezt másképpen nyolcadikosaink sem, így az idei bált is a keringő nyitotta meg. Olyan sokan jelentkeztek a táncra, hogy két csoportra kellett osztani őket: az egyik csoportot Liska Zsófia tanította be, a másikat pedig párja, Máté Móric. A táncpróbák zökkenőmentes, eredményes lebonyolítását Liska Gyuláné, Vali néni segítette. A nagy érdeklődésre való tekintettel először a szülők, hozzátartozók nézhették meg a táncot, melyet meghatottan, bájosan, az alkalomhoz illő viseletben adtak elő a gyerekek. Megtelt a Csigaház, a rengeteg néző visszatapsolta a két produkciót, majd a keringőző fiatalok megtáncoltatták családtagjaikat is. Ezt követte az iskola diákjainak szóló előadás, melyen már kicsit oldottabban adták elő táncukat a nyolcadikosok.

Az estig tartó diszkót csak a néhány jelmezes felvonulása (sajnos a felsős diákok körében ez már nem annyira divatos, mint néhány évtizede volt) és a tombolasorsolás szakította félbe. A legötletesebb jelmez díját, a finom tortát a sebesültnek öltözöttek nyerték el, Fehérváry Zsófia és Szőke Nikolett 5.d osztályos tanulók. A büfében a szülői munkaközösség tagjai szorgoskodtak, finom szendvicsekkel, üdítő italokkal, süteményekkel kínálva a résztvevőket.

Nagy örömünkre nagyon jó hangulatban, minden probléma nélkül telt az este. Jövőre is szeretnénk folytatni a hagyományt és hasonlóan emlékezetes bált rendezni!

Következzék azoknak a cégeknek a névsora, akik támogatták a rendezvényünket:

Baromfi bolt; Botka Papírbolt; Bricostore; Didó grill; Don Corleone Pizzéria; Györkös cukrászda; Hilltop Lovassport Egyesület; Illés cukrászda; Kabina és társa BT.; Kistarcsai Polgármesteri Hivatal; Kistarcsai Postahivatal; Kiss Market Kft.; Mexikói büfé; Monarchia Rétesház; Pizza Mare BT.; Primalocks Kft.; Szekeres Park Sankusz Kft.; Szilasfood Kft.; Zöld ABC

Köszönjük!

 

Némethné Bertalan Katalin

 

 

Lap tetejére